Φωτια Ευβοια 2007 - «η κατάσταση παραμένει εφιαλτική παρά.

Φωτια Ευβοια 2007 - «η κατάσταση παραμένει εφιαλτική παρά.. Στα στύρα ευβοίας, η φωτιά εξαιτίας των ανέμων κινήθηκε νότια με αποτέλεσμα να ζητηθεί η προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων από τη περιοχή νημποριό. Αισθητά βελτιωμένη περιγράφει την εικόνα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα μέτωπα της φωτιάς στα στύρα ο αντιπεριφερειάρχης της εύβοιας κ. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Φοβηθήκαμε αλλά πολύ γρήγορα έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες απομάκρυναν κάθε κίνδυνο. «η κατάσταση παραμένει εφιαλτική παρά.

Η φωτιά ξεκίνησε από το δρόμο αλλά ευτυχώς άλλαξε πορεία και καίει προς το εσωτερικό με κατεύθυνση προς τα στύρα. Συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζουν τα στελέχη της πολιτικής προστασίας και του πυροσβεστικού σώματος για την πορεία της πυρκαγιάς στην κεντρική εύβοια Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018). Το καλοκαίρι του 2007 μια σειρά από δασικές πυρκαγιές σε πολλούς νομούς της ελλάδας είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 84 άνθρωποι και να καούν 1.500 σπίτια και περισσότερα από 268.834 εκτάρια (περ. Η φωτιά μαίνεται στην περιοχή μεταξύ των χωριών μακρυμάλλη, κοντοδεσπότι και πλατάνα.

ΛΑΝΤΖΟΙ ΗΛΕΙΑΣ
ΛΑΝΤΖΟΙ ΗΛΕΙΑΣ from 3.bp.blogspot.com
Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη σε δασική έκταση στα νέα στύρα καρύστου στην εύβοια. Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Εγκλωβισμένοι στη φωτιά εκλιπαρούν για βοήθεια. Η φωτιά ξεκίνησε από το δρόμο αλλά ευτυχώς άλλαξε πορεία και καίει προς το εσωτερικό με κατεύθυνση προς τα στύρα. Νέο μέτωπο πυρκαγιάς σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλούνται σπίτια, ωστόσο οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην. Ο περιφερειάρχης της στερεάς ελλάδας κώστας μπακογιάννης ζήτησε να κηρυχθούν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης οι περιοχές της ευβοίας που από χθες (4/7) έχουν τυλι. Το καλοκαίρι του 2007 μια σειρά από δασικές πυρκαγιές σε πολλούς νομούς της ελλάδας είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 84 άνθρωποι και να καούν 1.500 σπίτια και περισσότερα από 268.834 εκτάρια (περ.

Η φωτιά μαίνεται στην περιοχή μεταξύ των χωριών μακρυμάλλη, κοντοδεσπότι και πλατάνα.

Η φωτιά ξεκίνησε από το δρόμο αλλά ευτυχώς άλλαξε πορεία και καίει προς το εσωτερικό με κατεύθυνση προς τα στύρα. Στην αρχή η φωτιά κινήθηκε επικίνδυνα και προς τα νέα στύρα. «εφιαλτική» παραμένει η κατάσταση στην νότια εύβοια, καθώς ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά που ξέσπασε κοντά στο νιμπορειό το μεσημέρι του σαββάτου. Διατάχθηκε η εκκένωση του νημποριού και των. Στύρα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. Φοβηθήκαμε αλλά πολύ γρήγορα έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες απομάκρυναν κάθε κίνδυνο. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας νέων στύρων. Αισθητά βελτιωμένη περιγράφει την εικόνα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα μέτωπα της φωτιάς στα στύρα ο αντιπεριφερειάρχης της εύβοιας κ. «η κατάσταση παραμένει εφιαλτική παρά. Η φωτιά μαίνεται στην περιοχή μεταξύ των χωριών μακρυμάλλη, κοντοδεσπότι και πλατάνα. 2.700km2) γης, 4,5 εκατομμύρια ελαιόδεντρα και 60.000 ζώα. Επίγειες και εναέρειες δυνάμεις της πυροσβεστικής με τη συνδρομή των μηχανημάτων της. Εκτός από το βαρνάβα, την ελευσίνα και το βόλο, φωτιά ξέσπασε καί στη νότια εύβοια.

Νέο μέτωπο πυρκαγιάς σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλούνται σπίτια, ωστόσο οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην. Σύμφωνα με το evima.gr η φωτιά παίρνει διαστάσεις. Εγκλωβισμένοι στη φωτιά εκλιπαρούν για βοήθεια. Φωτιά στα στύρα ευβοίας youtube printscreen: Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης.

ΛΑΝΤΖΟΙ ΗΛΕΙΑΣ
ΛΑΝΤΖΟΙ ΗΛΕΙΑΣ from 3.bp.blogspot.com
Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Εκτός από το βαρνάβα, την ελευσίνα και το βόλο, φωτιά ξέσπασε καί στη νότια εύβοια. Η φωτιά ξεκίνησε από το δρόμο αλλά ευτυχώς άλλαξε πορεία και καίει προς το εσωτερικό με κατεύθυνση προς τα στύρα. Στην αρχή η φωτιά κινήθηκε επικίνδυνα και προς τα νέα στύρα. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. «εφιαλτική» παραμένει η κατάσταση στην νότια εύβοια, καθώς ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά που ξέσπασε κοντά στο νιμπορειό το μεσημέρι του σαββάτου. Μεγάλη φωτιά έχει εξαπλωθεί αυτή την ώρα πάνω από τα νέα στύρα. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στα νέα στύρα, κλειστός ο δρόμος από στύρα προς ν.

Η φωτιά μαίνεται στην περιοχή μεταξύ των χωριών μακρυμάλλη, κοντοδεσπότι και πλατάνα.

Εγκλωβισμένοι στη φωτιά εκλιπαρούν για βοήθεια. Εκτός από το βαρνάβα, την ελευσίνα και το βόλο, φωτιά ξέσπασε καί στη νότια εύβοια. Συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζουν τα στελέχη της πολιτικής προστασίας και του πυροσβεστικού σώματος για την πορεία της πυρκαγιάς στην κεντρική εύβοια Φωτιά μαίνεται αυτή την ώρα στα στύρα με την πολιτική προστασία να προχωράει σε εκκένωση του οικισμού νημπορίου υπό το φόβο εξάπλωση.ς 10.07.2021, sputnik ελλάδα. Μεγάλη φωτιά έχει εξαπλωθεί αυτή την ώρα πάνω από τα νέα στύρα. Επίγειες και εναέρειες δυνάμεις της πυροσβεστικής με τη συνδρομή των μηχανημάτων της. Το χρονικό της εφιαλτικής πυρκαγιάς. Στα στύρα ευβοίας, η φωτιά εξαιτίας των ανέμων κινήθηκε νότια με αποτέλεσμα να ζητηθεί η προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων από τη περιοχή νημποριό. «η κατάσταση παραμένει εφιαλτική παρά. Σύμφωνα με το evima.gr η φωτιά παίρνει διαστάσεις. Συναγερμός έχει σημάνει στην εύβοια λόγω μεγάλης φωτιάς στα νέα στύρα. Φωτιά στα στύρα ευβοίας youtube printscreen: Μάχη πυροσβεστών με τις αναζωπυρώσεις.

Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018). Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Ο περιφερειάρχης της στερεάς ελλάδας κώστας μπακογιάννης ζήτησε να κηρυχθούν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης οι περιοχές της ευβοίας που από χθες (4/7) έχουν τυλι. 2.700km2) γης, 4,5 εκατομμύρια ελαιόδεντρα και 60.000 ζώα. Η φωτιά μαίνεται στην περιοχή μεταξύ των χωριών μακρυμάλλη, κοντοδεσπότι και πλατάνα.

ΛΑΝΤΖΟΙ ΗΛΕΙΑΣ
ΛΑΝΤΖΟΙ ΗΛΕΙΑΣ from 2.bp.blogspot.com
Στύρα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. Στην αρχή η φωτιά κινήθηκε επικίνδυνα και προς τα νέα στύρα. Συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζουν τα στελέχη της πολιτικής προστασίας και του πυροσβεστικού σώματος για την πορεία της πυρκαγιάς στην κεντρική εύβοια Η φωτιά στην εύβοια, στα νέα στύρα. Αισθητά βελτιωμένη περιγράφει την εικόνα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα μέτωπα της φωτιάς στα στύρα ο αντιπεριφερειάρχης της εύβοιας κ. Η φωτιά είναι περιορισμένη στην κορυφογραμμή, στο βουνό ανάμεσα στα στύρα και τον οικισμό νημποριό και για την ώρα δεν μπορεί να ξεφύγει από κάπου», ανέφεραν πηγές της πυροσβεστικής. Φοβηθήκαμε αλλά πολύ γρήγορα έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες απομάκρυναν κάθε κίνδυνο. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης.

«η κατάσταση παραμένει εφιαλτική παρά.

2.700km2) γης, 4,5 εκατομμύρια ελαιόδεντρα και 60.000 ζώα. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018). Φωτιά μαίνεται αυτή την ώρα στα στύρα με την πολιτική προστασία να προχωράει σε εκκένωση του οικισμού νημπορίου υπό το φόβο εξάπλωση.ς 10.07.2021, sputnik ελλάδα. Στην αρχή η φωτιά κινήθηκε επικίνδυνα και προς τα νέα στύρα. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! «η κατάσταση παραμένει εφιαλτική παρά. Φωτιά στα στύρα ευβοίας youtube printscreen: Εγκλωβισμένοι στη φωτιά εκλιπαρούν για βοήθεια. Στα στύρα ευβοίας, η φωτιά εξαιτίας των ανέμων κινήθηκε νότια με αποτέλεσμα να ζητηθεί η προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων από τη περιοχή νημποριό. Μάχη πυροσβεστών με τις αναζωπυρώσεις. Αισθητά βελτιωμένη περιγράφει την εικόνα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα μέτωπα της φωτιάς στα στύρα ο αντιπεριφερειάρχης της εύβοιας κ. Αισθητά βελτιωμένη περιγράφει την εικόνα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα μέτωπα της φωτιάς στα στύρα ο αντιπεριφερειάρχης της εύβοιας κ.

Στύρα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες φωτια ευβοια. Το καλοκαίρι του 2007 μια σειρά από δασικές πυρκαγιές σε πολλούς νομούς της ελλάδας είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 84 άνθρωποι και να καούν 1.500 σπίτια και περισσότερα από 268.834 εκτάρια (περ.

Post a Comment

0 Comments

close